Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalite se upravi vodovoda! Ovo je prva situacija u sezoni koja nije išla Mercedesu na ruku i odma se žale, logično!
Pa nije isla zato sto su im uzeli brat bratu 10 sekundi
Verstappen je otišao u boks i zamijenio gume, dok je Hamilton ostao na stazi kao prvoplasirani.Šefovi trke su tada saopštili da vozači koji su za vrijeme boravka vozila sigurnosti išli u boks ne smiju obilaziti bolide koje kasne za cijeli krug i vozilo sigurnosti, ali je ubrzo odluku promijenila, pozicije su im vraćene i dozvolila je da se utrka nastavi jednim krugom. Na kraju je Verstappen to iskoristio i slavio. KRADJA NIKAD VIDJENA U ISTORIJI FORMULE 1
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Placi Hamo placi
Strucnjak, procitaj malo pravila za Safety Car
Brzo se zaboravilo da je Hamilton SEDMEROSTRUKI sampion, pored njega i Schumahera nece NIKADA vise biti boljih…
Najvise im krivo sto im je maFIA davala vjetar u ledja i u zadnjem krugu ih gurnuse nogom
Kako god bude na kraju, Max ga je majstorski uzeo u pola kruga, teskoda ce se ovako nesto vidjeti. A po pravilima je Hamilton trebao propustiti Maxa na pocetku utrke…pravila…kako kome izgleda i kako kada
"Unless the clerk of the course considers the presence of the Safety-Car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the Safety-Car will return to the pits at the end of the following lap."
Evo pravila, jasno kao dan: tek kada zadnje vozilo koje zaostaje za cijeli krug pretekne vodećeg, safety car ulazi u pit NAREDNI krug a ne TEKUĆI
strateska greska mercedesa da ne mjenja gume ali su opet pokradeni
Citavu sezonu su nvlacili Mercedesu i Hamiltonu raznim pogresnim odlukama a sada kada se to vise nije moglo raditi tj nije se voda mogla navesti na njihov mlin onda kuku pomagaj i zali se.Mercedes sam postova jedino.onda kada su za njih vozili dva velika vozaca i djentlmena Hakinen i Raikonen.
Kada direktor utrke da znak onda svi vozači koji zaostaju cijeli krug imaju pravo obići SC i priključiti se na kraju kolone, a tek sljedeći krug direktor utrke daje znak SC da se skloni sa staze i utrka nastavi. Ovdje su se prekršila 2 pravila: samo oni vozači između Lewisa i Maxa su dobili dozvolu iako ih je bilo još sa krugom zaostatka i nije se čekao sljedeći krug nego je SC odmah izašao. poklonjena titula od strane FIAe. Pravila su promjenili u zadnjem krugu zbog njega.
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Nažalost, današnji dunjaluk se sveo na nivo reality show-a i sapunice. Zato i jeste ovakvo globalno stanje.
Nisam pratio ovu sezonu al ovaj mercedes djeluje puno jaci od ovog hondinog motora.. al i rossi je vazda imo bolji al et nije da se zalim lol
Onda zalba radi slicne stvari i na proslu, samo kontra uloge
Nema od žalbe ništa,šta je tu je.Samo suvišno je porediti ova dva vozača.Nek Verstapen osvoji barem još dvije titule pa se može pričati da bi mogao od njega biti dobar vozAč.
Danas ti prva trka bila koju si gledao?
Gledaj sto seru placi placi a kad god nesto nije na ruku RedBulla odma Horn Herr cmizdri
Ovo je samo iz očaja jer je tim pogriješio. Tako će reći Lewisu da su sve pokušali.
Evo sad sam našao pravilnik u kojem za Safety car stoji ovako: kada direktor utrke da znak onda svi vozači koji zaostaju cijeli krug imaju pravo obići SC i priključiti se na kraju kolone a tek sljedeći krug direktor utrke daje znak SC da se skloni sa staze i utrka nastavi. Ovdje su se prekršila 2 pravila: samo oni vozači između Lewisa i Maxa su dobili dozvolu iako ih je bilo još sa krugom zaostatka i nije se čekao sljedeći krug nego je SC odmah izašao.
zato sto vise nije bilo vremena jer su usli u zadnji krug
Sramota za Mercedes. Bljak
Plačepizdići.. Malo im 8 titula..