Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlošiji vozač u F1, babo mu sponzorisao ekipu da bi mogao voziti.
Mazespin je i bez sankcija trebao dobiti nogu. Opasan je za okolinu.
Isti onaj svijet koji se kleo u demokratiju i neotuđivost privatne imovine, danas se ponaša kao režimi bivših komunističkih zemalja.
Ovdje se pokazuje cinizam kapitalizma u ruhu demokratije. Pod sankcijama sam mislio zabranu koristenja ali ovo je nista drugo nego pljacka. I sta nakon zapljene? Sta onda rade, rastale se ili sta? Naplate naoruzanje koje salju kao pomoc?
Ne volim Ruse ali to što otimaju njihovi oligarsi otimaju od svojih u Rusiji. Gori su mi zapadni moralisti koji otimaju tuđu naftu i druge sirovine u Africi i Aziji, iskoristavaju radnu snagu u Aziji a od istocnoevropskih otimaju ovo malo omladine. Indijac im dobar da radi za Bosch u Aziji ali nije dobar da radi za Bosch u Njemackoj jer je garav, za to radno mjesto dovedu/otmu Hrvata, Poljaka, Bosanca.
Jedva docekali da sta otmu! Iskreno ovo je strasno sta se radi u tako zvanoj demokraciji! Sutra nas sve isto ovo ceka samo ce se naci drugi razlog! Ne kazem ja djaba da je ovo borba izmedju Ramba i Dostojevskog!
Ne bi ni bila luksuzna da ih Rusi nisu napravili kešom, bas kao sto ni budva ne i bila to sto jeste da nije Ruskih para pa sad i černogorci protiv Rusa
ovo je zulum
Ne može me niko uvjeriti u opravdanost i ispravnost ovog kriminala i očiglednog otuđenja tuđe privatne imovine. Ovo je sramota za EU. Kakva je ovo poruka i građanima EU? Jel to poruka i primjer da niko nije siguran i da naša imovina sutra može u cjelosti biti na ovaj način pokradena? Naravno da može i naravno da će biti sukladno zaključcima Svjetskog ekonomskog foruma.
Rusija kao međunarodni pravni subjekt se može sankcionisati i pravna lica nad kojima ta država vrši upravljanje, obični čovjek koji je igrom slučaja pripadnik tog naroda ne može. Ovo je klasična diskriminacija koja ima okus nacizma.
Za sve demokrate i dusebriznike po klixu koji se sazalijevaju nad sudbom kletom jadnih ruskih oligarha; 1.) Imovinu sagradjenu na mojoj zemlji ti imam pravo uskratiti ako saznam da su novci steceni na krvlju i kriminalu, 2.) Kad rusi ruse Ukrajince, neko mora to platiti, i 3.) Platice se od prodaje ovakvog tipa imovine trecim licima. Dovidjenja i prijatno. Moja zemlja moji zakoni.
A onda kmeče kako nije po ugovoru, demokratski, fer i pošteno kad Rusi traže da plaćaju gas u rubljama jer kao ne stoji u ugovru? Hahah
Ko god je dobar s Putinom treba ovako zavrsiti, nema tu milosti
Asim će to da sredi
Neka sad rublje trosi.
Znacajnije je odakle novinaru vila od 100 mil. €
Nista od svetosti privatne svojine.. ne slažes se na necim i fino ti zaplijene imovinu. Vladavina zakona i EKLJP na podrucju Eu je bačena pod noge raznih lutaka dragija, ursule i slicnih glupana
eh eto privatna svojina a nije pokradeno od ruskog naroda koji nije cuo ni za wc solju
kraj pocetka propasti "zapadne demokratije"
Jest mi ga žao