Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene covo u bmw nasu maslinovo kad smo se s mora vracali zafalilo haha
Ricciardo disciplinovano odvezao utrku, svaka cast nema dalje. Steta sto je VN Monaco, opet se pokazuje kao utrka cijoj je jedina funkcija da zadovolji "guzonje". Dosta vozaca je puno brze bilo ali steta sto ovaj uzas postoji u kalendaru.
VOLIM FORMULU 1, ALI OVA TRKA U MONAKU JE UBJEDLJIVO NAJDOSADNIJA, NIT PRETECI, NIT TRKE, NIT ICEG, SVE SE SVODI NA TIM I NEKU TAKTIKU DRŽ NE DAJ, KAKO KRENEŠ TAKO ĆEŠ I ZAVRŠITI, USKA STAZA, NEMA PROSTORA ZA AKCIJE...NIŠTA SPEKTAKULARNO
FK Cazin Krajina.