Ne sviđa mu se njen potez
68

Bivša supruga Ralfa Schumachera otvorila profil na sajtu za odrasle, sin je blokirao

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nekadašnja supruga poznatog vozača Formule 1 Ralfa Schumachera je prije nekoliko dana otvorila profil na sajtu za odrasle Only Fans.

Potez Core Schumacher je napravio haos u porodici bivšeg vozača Formule 1 nakon čega je sin David (22) odlučio da prekine svaki kontakt s njom, očigledno nezadovoljan njenim ponašanjem na internetu.

"David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dijete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumjeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga posljednji put vidjela i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smjela da dođem na njegovu trku. Još uvijek me jako boli što se moj dječak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", rekla je Cora o sinu koji se također bavi motosportom.

"Voljela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dijete. Uvijek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvijek me može nazvati", dodala je Cora.

Cora je glumica, model i tv voditeljica, a javnosti u Njemačkoj je poznata kao bivša supruga Ralfa Schumachera s kojim je bila u braku između 2001. i 2015. godine.

Za Ralfa se udala svega nekoliko mjeseci nakon što su tabloidi u Njemačkoj objavili njene gole fotografije. Kasnije je krasila naslovnice najprestižnijih časopisa pa joj otvaranje naloga na sajtu za odrasle nije bio problem sve dok njen sin David nije prestao da govori s njom.

Ona ima dvadesetak objava na sajtu za odrasle, a njena mjesečna pretplata košta čak 26 dolara dok biste godišnju pretplatu mogli kupiti za "samo" 202,72 dolara.