Besplatno vozili putnike
64

Gaga i Stihi iz Helem Nejse se okušali kao vozači Red Bull Showrun tramvaja

D. B.
Poznati dvojac iz Helem Nejse, Gaga i Stihi, prošle sedmice su na sat vremena "uskočili" u ulogu vozača i revizora u specijalnom tramvaju koji se pojavio u Sarajevu pred najavljeni Red Bull Showrun.

Helem Nejse, jedan od najpoznatijih muzičkih sastava u Bosni i Hercegovini, već godinama osvaja publiku svojim jedinstvenim muzičkim stilom i humorističkim pristupom. Gaga i Stihi su svoj talenat i harizmu prenijeli i u ovu posebnu vožnju tramvajem, koja je putnicima pružila zanimljivo iskustvo.

Red Bull Showrun, cjelodnevni događaj bogatog programa, uključuje spektakularne vožnje bolida Formule 1 pod upravom slavnog F1 vozača Davida Coultharda, performans virtuoza na motociklu Arunasa Gibieže, nastup majstora drifta Red Bull Driftbrothers, kao i sjajan muzički program i afterpartyje. Glavni dio programa će se odvijati od 14 do 16 sati na trasi od Marijinog Dvora do Tehničke škole, uz povratak pored Zemaljskog muzeja BiH.

U okviru najave ovog spektakla, Gaga i Stihi su prošle sedmice vozili i preuzeli ulogu revizora u brendiranom tramvaju koji je krstario Sarajevom. Posebna vožnja tog dana bila je besplatna, a svi putnici su bili počašćeni Red Bullom. Dvojac iz Helem Nejse se u ulozi revizora pobrinuo da vožnja bude ispunjena smijehom, na oduševljenje iznenađenih putnika.

"Putnici su bili iznenađeni i oduševljeni jednom od zasigurno najzabavnijih vožnji tramvajem. Gaga i Stihi su stvorili atmosferu koja se rijetko viđa u javnom prijevozu", izjavio je jedan od putnika.

Helem Nejse će na dan Red Bull Showruna u Sarajevu preuzeti ulogu voditelja i svojim prisustvom i energijom sigurno doprinijeti nezaboravnom iskustvu za sve učesnike i gledaoce.