Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo
Da nije Željani onaj kiseljački Trogrlić šta u rodu.
Šteta za Željanu. Djevojka je pravi fighter. Ima talenta, želja i puno uloženog truda.
Što Bošnjakinja šuta smeće. Bravo mala.
Ja novinara i g*, cuj ova kolegica joj NIJE IMALA SRECE ko ona. Nije to sreca nikakva ;)
Svaka cast! Zelim ti puno srece i uspjeha u buducunosti :) Zalosno je sto je djevojka finansirana od strane porodice i prijatelja... nadam se da ce je ako nista nakon ovog uspjeha malo "pogurati". Ali tesko.. nije ona guzonjino dijete....
Nažalost vrlo česta pojava. Umjesto da se uzme perspektivan, ili uspješan sportaš, novac se troši na npr. mlade bh nogometašice koje neće uspjeti ništa postići, a koliki li je to trošak njih prebaciti do Rusije te tamo boraviti nekoliko dana.