Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova wako verzija je skoro najjača,... od nje je samo jača,... nako verzija,.. hahahahhaa,..
Hahahahaha, hvala ti.
WAKO - World Association of Kickboxing Organizations sta ti znas seljacino sta je sport
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U kojoj Verziji?U ftgvzgvu?Jeli nana Fadila sasila sampionski pojas?
Ne znam, jest da prirodno navijam za naše, ali imam osjećaj da nas varaju u ovim borilačkim sportovima, koji svjetski prvak???, kao onaj Poljo što je pobijedio kuhara iz "untrofora" ili kad ga je čovjek opalio u sred Bihaća i poslije pola sata nastavljena borba, koliko mu je trebalo da se oporavi :)
Vodi li Radoncica sa sobom, da mu dize rukice...srcani bolesnik se oprasta milion puta
ਇਸ ਦਾ ਮੁੱਕੇਬਾਜ਼ ਦੇ ਕਰੀਅਰ ਖਤਮ ਹੋ ਨਾ ਰਿਹਾ ਹੈ? ਮੈਨੂੰ ਇਹ ਉਸ ਦੇ ਵਿਦਾਇਗੀ ਸੀ ਪਤਾ ਹੈ.
Na Bazenima kod Colpe? Protivnik Eso Cutahija :))))))) Vako-Nako Kategorija :))) No nije ni zanimljiv ovaj - Kantonalni Prvak Svijeta, vec doticna propala novinarka Bejtovic Una. Nakon svih propalih projekata i brakova, odlucila je da osnuje PR agenciju prozaicnog naziva - Bajtovic Comunications :)))))))))) Povoljne cijene, za svakoga ponesto :)) Bujrum dodjite i sami se uvjerite. Radio M :))))) Ovaj grad je prepun "kriminogenih povratnika", ne znaju kad je dosta i kad treba pobjeci.
WAKO - World Association of Kickboxing Organizations
ebalo majku pa tih verzija ima na stotine i cim neko jednu pobjedu zabiljezi odmah neki prvak svijeta hahaha
Osmisli i ti svoju verziju,pa ko te pobijedi odmah je prvak svijeta :D
WAKO - World Association of Kickboxing Organizations informisi se malo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a jace prezime je karadzic,karadza na turskom crn covjek,sto posto tursko prezime
ovo bas smatraju da su ljudi glupi,kakav poturak i svjetski prvak
Lafo problemi sa srcem pa se oprostio shvatio c'ojek da je bio vreca za napucavanje pa hajde sad da uzme opet neki dinar
jel mene neko ovdje zajebava pa zar se poturak nije oprostio ,nemere poturak pasa moj nist ana silu okacio si rukavice o klin mani se corava posla neces se ti od toga hljeba najest.
MA nestalo love,pa hajte Bosnje,da me malo podrzite,pa cu mozda da odboxujem i 2 runde,nece se me zavrsiti nakon 20 sec.:D Covjek da bi se borio za titulu svjetskog prvaka mora da ima najmanje 10 meceva prije,ovaj iz penzije pravo na titulu,hahaha.