Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportisti koji su zasluzili ovu titulu su Larisa Ceric i Hamza Alic,a da Dzeko bude ispred Amela Mekica (2.mjesto Mediteranske Igre Mersin2013) to je ne zasluzeno.
Ja mislim da nije nikako fer sto nema Mirze Teletovica ii Nihada Djedovica. -.-
Đe je Fazlija?
Dzeko = prvak sjedenja na klupi Miske = igrac sa "najvise" pretrcanih kilometara u Kineskoj ligi Hamza Alić = uspjeh 2 mjesto na EP (jedini sto zasluzuje ovu nagradu)
Alić !!!!
a Denis Stojnic ? :O
neznam odakle dzeko medju ova 3 kad ima sportista koji su napravili vise
Postalo tradicionalno izgleda.
cuj otkud dzeko....pa pratite malo fudbal,ako ne to,onda istrazite malo.Najbolji strijelac svog kluba u prosloj sezoni i najbolji strijelac BiH u kvalifikacijama,a treci opcenito. Ko misli da nije ( bar kad se statistika i postignuca sagledaju ) nas najbolji igrac zadnjih 5 god. taj o fudbalu nema pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U toku su velike bitke izmedju Srbije i Hrvatske u virtuelnom svetu, tj. popularnoj browser igri ***.Da bismo osvojili Hrvatsku, potrebna nam je i Vasa pomoc! Pozivam svakog ko želi da pomogne Srbiji da se registruje preko ovog linka : http://www.***.com/sr/referrer/C+3P0