Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko kaze da cete vi ici i u Tokio?? sjedi kuci... kako odmah poziciju sebi prave... kuci, brzo pod jorgan, da vas niko ne vidi.
@drinajosjaci popusti Bakira djikane... vi srbi njega sanjate
plus veliki
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I mi iz SDA nismo zadovoljni proteklih 26 godina,ali obecavamo da cemo poslije ovih izbora naredne 4 godine dati sve od sebe
Nije mi jasno kako ih nije stid da se uopste povlace po novinama.nisu vrijedni nicega,kao ni ova drzava koja ne ulaze u mlade i sport..
Da nije zalosno,bilo bi jos gore!;)
Hahaha pa sta je ovo ljudi, oni se tek sad vratili. Pa ovo nema nigdje. Gledam onog Stefaneka, lik uzeo zlato u ponedjeljak a vratio se kuci u Suboticu poslije dva dana u srijedu. A ovi nasi na pravom turizmu, ispratili olimpijadu do kraja i ostali jos koji dan duze za svaki slucaj. Cirkus....
Pa šta su radili u Riu cijelo vrijeme? Pojedinci ispali ima dva tjedna i tek se sada vraćaju?! Andy Murray osvojio zlato i igrao finale Cincinattija, a ovi se još nisu vratili? Pa prije se vratili svi hrvatski i srpski sportaši koji su osvajali medalje, prije se vratio Michael Phelps...toliko o ozbiljnosti ovih sportaša.
Sta ce te vi bonii ??? Pa prije cu ja otici u Tokijo nego vi , firauni jedni !
amina se jebala ko luda ne moze da hoda usta puna brazilskog slipavila
Necete vi nidje!
amina kucko taslacim te
PA moglo ih je i manje otić da ne osvoje NIŠTA ? Vjerovatno je u pratnji bilo 100 FUNKCIONERA ! Ubuduće važi princip jedan takmičar (koji ima najviše izgleda) jedan funkcioner, AKO JE SAMO VAŽNO UČESTVOVATI, ko što radimo proteklih 20 godina na OI.
kako ih nije stid dosli prvi otisli zadnji kao da su sve do sada imali nastupe ccc obicni turisti bili o trosku gradjana sramota
Neće ona ni'đe !!!
Sjedi gdje jesi, ne trebate nigdje vise
Pa oni su svi zavrsili takmicenja odavno, sta su koji djavo radili toliko tamo, svi otisli kucama, samo oni ostali. Hrvati i Srbijanci su odlazili kuci cim prodju njihova takmicenja, samo nasi puleni zalomili za sve pare.
kazu da su im rodbina i prijatelji umalo oslijepili kad su izvadili sepet sa medaljama iz aviona, da ne kazem avijona
Više sreće naredni put.