Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada se kaze biciklizam misli se na cestovni biciklizam(znam da ne treba tako,al staces...)....pa TDF je star preko 100 godina,a ovaj MBK koliko?..mozda 40 godina...a da ne govorim za ove extremnije... misli se da je Cadel najkompletniji...to znaci dovoljno dobar u sprintu,na planinama,spustu i na hronometru... i da,Cadel je 2 puta bio osvajac svjetskog kupa u cross country MBK....tako da mu ni tu ne mozes naci manu i .....Cavendish je daleko najbrzi(nakon 200 km duge etape,dostigne brzinu od oko 80 km/h na ravnom)
@Kiza355, probaj sa mamom.
Ne znam kako mozete reci da je \"najbolji\"???? Da nije najbrzi? Ima puno puno boljih od njega, djece sto izvode vratolomije kake on moze samo da zamisli?
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična on- line menager igra, možeš imati 2 ekipe- hokej i nogomet, definitivno probati :)