Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako izreklamiran tip a veze nema, teski amater koji redovno dobija degenek, ali hajde nek su mu našli nekog jadnika da zaradi malo para jer drugacije i ne moze.
A sa Vasom brisali pod u oktagonu
Ako ikad pomisli da udari zenu samo neka se sjeti kako ga je Vaso, manji za glavu, sa pola snage izmalteretirao. Ovo bi trebalo cesce praktikovati, da se razni dripci spuste na zemlju.
Eto i Vaso istuče nekog 😃
Brate gledao sam Vasu uzivo,mnogo zeznut lik,drugi su pametniji i sposobniji ali jak je Vaso i kao pojava malen ali opasan
Lik zaradi na ovim borbama vise nego neki borci u kavezu, sto se love tice za taj dio respect
Originalan krkanluk, balkanski