Čudan običaj
29

Vaso Bakočević "prebio" mladoženju i zaradio 3.000 eura za deset minuta borbe

H. H.
Duel Bakočevića i mladoženje (Foto: Screenshot)
Duel Bakočevića i mladoženje (Foto: Screenshot)
Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević odradio je najneobičniju borbu u karijeri, nakon što je jednom mladoženji priredio duel koji je bio svjevrsna uvertira za njegovu svadbu.

Naime, društvo iz Švedske došlo je u Beograd gdje Bakočević živi sa samo jednim ciljem, da svom prijatelju koji se uskoro ženi priredi borbu koja je dio njihovih običaja.

Umjesto klasične momačke večeri, budući mladoženja se potukao sa jednim od najpopularnijih boraca na Balkanu Vasom Bakočevićem koji je za nastup inkasirao 3.000 eura.

Popularni Psihopata odradio je borbu sa pola snage, ali i profesionalno. Kombinovao je udarce i pologe, a mladoženja je imao zaštitnu kacigu, štitnike za noge i rukavice.

Iako je mladoženja mnogo viši od Bakočevića, jednostavno mu nije mogao parirati, a prijatelji koji su sa strane posmatrali meč sjajno su se zabavljali.

Bakočević je na kraju zaradio 3.000 eura za desetak minuta borbe, a pohvalio je i nastup mladića.

"Svaka čast momku. Nikad se nije tukao u životu, a nije ni znao šta ga čeka. Kada je video samo je rekao "oh no". Svaka mu čast na hrabrosti. Dali smo mu rukavice i kacigu, nisam išao da ga povrijedim. Malo je u tijelo bilo jače, ali je bilo klasično maltretiranje", rekao je Bakočević i dodao:

"Možda me je jednom, dva puta udario. Kad se boriš s čovjekom koji nije borac i kad ga baciš na pod, oni se za vas uhvate. To mi zovemo posmrtni grč. Toliki je stres i strah. Ovo je najbrže zarađenih par hiljada u životu", zaključio je.

Bakočević je u dosadašnjoj karijeri ostvario 42 pobjede uz 23 poraza i jedan remi.