14. događaj po redu
129

"No Limit" u petak u Konjicu, organizatori najavljuju veliki borilački spektakl

K. H.
"No Limit Fighting Network" je bh. prestižna kickboxing organizacija na čelu s proslavljenom legendom ovog sporta Dževadom Poturkom, a u petak je zakazana manifestacija u Konjicu.

U petak, 24. 12. 2021. godine, u organizaciji kickboxing kluba Balkan iz Konjica, popularnog "Casper Gym", No Limit Fighting Network pravi svoj 14. kickboxing event.

U sporskoj dvorani u Konjicu sa početkom u 18 sati "No Limit Fighting Network" održat će se kickboxing spektakl s čak 19 planiranih mečeva.

Manifestacija je podijeljena u tri dijela, tačnije: amateri, poluprofionalci i profi dio
Manifestacija je podijeljena u tri dijela, tačnije: amateri, poluprofionalci i profi dio "No Limit-a"

U ovoj internacionalnoj noći kicoboxinga nastupit će timovi iz cijele BiH i iz regiona. Prestižni i jako kvaliterni klubovi iz BiH, poput "Isak" iz Zenice, "Flek Tom Kat Team" iz Tuzle, "Favorit" iz Bihaća i "Super pro kickboxing akademija" iz Sarajeva samo su neki od imena učesnika, te gosti iz Makedinije, Crne Gore, Bugarske.

Manifestacija je podijeljena u tri dijela, tačnije: amateri, poluprofionalci i profi dio "No Limit-a"

Domaći klub organizator "Casper Gym" će nastupiti i predstaviti se s pet boraca, dva amatera Omer Masleša i Džan Ždrale, dva poluprofi borca, ujedno i reprezentativca BiH u kickboxingu Harun Sinanović i Edina Halilović te profesinalnim K-1 borcem Sanidom Imamovićem koji ujedno i radi meč večeri. Nastupit će i imena u usponu poput Branka Tadića, Almina Hodžića i Ensara Konze.

"Sve je spremno za veliki spektakl te vas pozivamo da zajedno uživamo u druženju i ljepotama borilačkog sporta u petak", poručili su iz kluba organizatora.