Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je degutantno nositi sat od 80 000 eura. Osim što ničemu ne služi osim za k..... e, naravno da bodě u oči one koji nemaju ni za kifle.
Jbg kad si glup. Bas sam slušao drugog prvaka u kick boxu, vrlo opasnog i multimilionera, koji isto ima dijamantni Rolex. Kaze nosa ga kad je u Dubaiu, jer zna da ga dole ne bi nikad napali, ali u UK bez obzira na svoje mogućnosti - ne bi nikada, 3,4 sa noževima bez ikakve fizičke spreme su opasniji od tebe koji se spremaš čitav život jbg
Rolex sa dijamantima automatski gubi 50% vrijednosti za razliku od autentičnog.
@libero hajd ne pricaj gluposti..niti jedan od tih skupih satova ne gubi vrijednost, čak šta više, povećava im se cijena. Jedna od rijetkih stvari sto se moze kupiti, a da se ne moras brinuti da ce tokom godina izgubiti na vrijednosti.
Koji ce mu ku.ac takav sat.
Dobro mu nisu i ciglu prodali.
Khurčio se sa satom.
Imas bruca G-shock za 200 eura , nece ti ga skidati vjeruj, taj od 87.000 je trazenje čepa ,iskreno 😆
Nema price skidaj tene Kad kazemo mi Bolje i to neg' da pitam: "Jes' to mangup matere ti?"
znam da nisam jedini koji primjeti da ovo nije isti sat koji mu je na ruci.....ali hajde klix being klix
Trebali su mu oteti ovu kraj njega
Garant Englezi ovo uradili 😂
Khani suzo izdajice