Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz a Mozak Prazan .
Glup kao Patika
Europa je najjača u sportu, od 16 sto su prosli dalje 10 ekipa iz Europe. Tako i u fudbalu i u svim ostalim sportovima. Pa Srbija ima vise titula u kosarci od SAD a. Pa francuska je ispala zbog stranaca.
Pa nije ti neka logika. Možda da SAD nastupa sa 50 država, vjerojatno bi njih 40 bilo bolje od većine iz Europe?
U pravu je covjek, i meni je to neposteno zvucalo, kad cujem NBA prvaci, prvaci svijeta
Slican scenarij kao u Sjevernoj Koreji 😁
Istina je da su najjača liga na svijetu, ali isto tako i reprezentacija im je najjača, ali su na do sada 18 odigranih SP-a, osvojili "samo" 5 zlatnih medalja. Da se nije održavalo SP, oni bi se i u reprezentativnoj konkurenciji stalno nazivali svjetskim prvacima.
Od osnivanja svjetskog Jugoslavija im svaku gotov titulu uzela, eto oni su NBA najjači. Da je ostala Jugoslavija ovi bi ugasili SAD reprezentaciju .
Fudbal je druga prica ...u fudbalu se mozes i braniti 90 minuta pa na quzove izvuci neku pobjedu nije se jednom desilo (Grcko osvajanje eura recimo) dok u kosarci sine nema sanse da se "zatvoris" i drzis rezultat ....ne moze niko s NBA timovima u svijetu a o prvaku NBA da ne pricamo
Ne može ni sa reprezentacijom niko, pa su na 18 odigranih prvenstava, samo 5 puta bili prvaci.
Pa upravu je. To bi bilo isto kao da se osvajač engleske premijer lige naziva prvakom svijeta u fudbalu
zar je tesko shvatiti, ako je nba najbolja liga na svijetu, sa najboljim igracima i najboljom kosarkom, ako si najbolji tim u najboljoj ligi na svijetu, samim tim si najbolji na svijetu, lol. neke osnove dedukcije.
Po tvojoj priči osvajac lige prvaka u fudbalu je prvak svijeta? Logika nigdje veze... Zato su ljudi u fudbalu organizovali Interkontinentalni turnir i dobijes logičnog prvaka svijeta jeste da je u 90%slučajeva prvak Evrope i prvak svijeta ali bude momenata kada juzna Amerika iznenadi...
Bio bi najbolji kada prvak NBA odigrao utakmicu sa prvakom Evrope pod okriljem Fiba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)