Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako izgleda maraton kad ga sudi Gigović
Pa i Afrikanci su se garant kladili na Kineza🤣
Zamislite da BIH, Hrvatska ili Srbija puste svog atletičara da pobjedi kad bude kod njih polu-maraton.
Evo javlja China Haber, on je njih herojski pustio da budu naprijed skoro cijelu utrku, sve do cilja, ali nije dozvolio mrskim ne-Kinezima da pobijede na ovom kineskom dogadjaju i osvjetlao je obraz Xi-ju na celu sa komunistickom partijom.
Kao šro bi Branoķović rekao , sve po zakonu.
ovako pustaju zeljeznicar i borac u ligi
Hadalji ne znaju s dva igrača više dati go.
ovo ko sarajevo i sloga doboj zeljeznicaru pusti ga ,tako ide i posusje ljudi i oni ce im dati bodove i gol razliku
Jesu pustili, ali 1:03 je strasan rezultat za polumaraton
Ništa čudno pare vrte gdje burgija neće
Sve regularno :D
Kakva zaslužena pobjeda! Kineski zmaj je očigledno preletio trkaću stazu s takvom brzinom da čak ni svjetski poznati afrički maratonci nisu mogli pratiti njegov tempo. Jasno je da je trening na Velikom kineskom zidu stvorio nezaustavljivu snagu!
Da je pustio prijatelja amerikanca, scijet bi bruio o predivnom sportskom prijateljskom potezu… Vidi se da su momci sretni da ga puste..
Reko mu Xi, ako ne pobjedis robija ti ne gine
kes kolica
Mani ovo uopce nije sumljivo