Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako normalan bježi iz poremećenog "Ruskog sveta". Preko 500 pravoslavnih teologa je potpisalo deklaraciju u kojoj ističu da se radi o paganizmu, antihrišćanskoj, antipravoslavnoj i necivilizacijskoj ideologiji.
https://www.autograf.hr/deklaracija-o-nauku-o-ruskom-svijetu/
BubbleGum Nije bitan "Autograf" (iako je portal sasvim OK) koji je u ovom slučaju samo prenosilac, već ono što piše u "Deklaraciji o nauku o Ruskom svijetu".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće normalno diktaturu. Jasno kao dan, normalne bježe. Tako je bilo gdje u diktaturi
Šta je trebala ostavit dvoje djece i ići ginut zbog budale
Dvije vile na Tenerifama kupila za dva milijuna EUR ? Odoh prodati ovu svoju vilu u Hrvatskoj i kupiti dvije na Tenerifama i još mi milja ostane
Svi bježe iz teške ruske diktature jednog čovjeka koji je podkapacitirana budala i kompleksas nešto kao i Hitler, a takvi su najopasniji kad se dočepaju vlasti. Kod Risa nikad nije bilo ni normalno uvijek je vladala čvrsta ruka.
Najgore u ovim režimskim zemljama je što dok je čovjek poslušan i slijepo kao robot podržava ideologiju, je i dobar i ne diraju ga. A onda kada jednog dana poželi da izrazi svoje mišljenje, i zauzme svoj stav osuđen je na javni linč, i progon. Jednostavno moraš biti dio kolektivnog uma, nije dozvoljeno biti jedinka.
ruskinja tečno govori španjolski pa lol
a slike su namjestene??? moze bit da joj je mozak proradio ali moze bit i suprotno mozd aje samo iselila da im bude spijun
Sramota je i to je normalno ko ima ljudskosti u sebi
Samo ne prilazi balkonima
Kao prvo ona ima 40-41 godinu. Kao drugo, koja je ovo masina bila, dok se zagrije pobijedi na takmicenju
Znala je sa samo jednim skokom pobijediti.
Lijepa, školovana i talentovana djevojka. Bojim se da će kao mnoge druge pasti sa 3-4 sprata 'SLUČAJNO'
a istina je da vi znate o njoj i o putinu isto koliko znate o drevnoj sumeriji....
Prirodna ljepota…
Jelena ima 41 godinu
I sta cemo sad? Nije jedina, mogucnost mobilizacije je podignuta na 65 godina, ako jos zagusti mogle bi i zene biti regrutovane, ova ima jake ruke znaci 84-ka najmanje u ruke, plus preskakanje zemunica sa motkom