Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
briljira...ha ha ha ha, ako je nešto brilijantno onda to (ono) ne brljira! brljiranje me asocira na brljavljenje, što je u suštini jedno te isto.
ma, ajte svi u pičku materinu
jos veci!!! E vidish ja sam cuo za BRILIJANTAN...i to potice od rijeci BRILIJANT /BRILIANT NA ENGLESKOM.... A to LJ KLJ MNJ ZLJ FLJ i te nekle ostale rijecice i slova samo od vas brdjana mogu cuti jer to koristite kad za ovcama trcite...samo ti keep up the good work i pazi da te vukovi ne pojedu. (Barum Barum)
ti ga briljantno pušiš ......yah
aha, a cuo si kad je neko briljantan? e pa to ti je glagol (ako znas sta je to) od te rijeci.
Jeli moze neko prevesti ovaj naslov??!! OK shvatam da se na podrucju BiH govore 3 razna jezika....ali se nesjecam da sam i u jednom od njih cuo rijec "BRILJIRA"