Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice od nje nesto, samo polako, svaka cast!
@nenadjebivi Nije fino siriti dezinformacije, ako je plivala 1:01.67 a sv. rekord 55:64 ne znam kako je mogla za svojim rezultatom kasniti 6 sekundi ;)
@nenadjebivi Pa djevojka je otisla na pozivnicu, sto znaci da se rezultat ne moze ocekivati, nema norme. Uzimajuci u obzir da je isplivala losije od svog najboljeg rezultata to je ono sto je lose, a zaostatak za najboljim, jos mnogo godina ce trebati da u plivanju pridjemo na korak do medalje. Radi se o najkracoj distanci na olimpijadi izuzev 50 slobodno.
amina mi te volimo
Bosanka. Santiceva Emina.
djikani na kliksu ..pocrkajte ....već imamo Aminu šampiona ...štaš mi sad .....ha ?
cestitam ti si mlada i pred tobom tek slijede dobri rezultati samo naprijed
......ama slušaj Amina ....curo lijepa , Michael Phelps je mala maca za tebe :))
Najbolji rezultat ti je sto ces se dobro udati, svi su te primijetili :D
Amina, naša Patriot raketa.
Uspjeh je i pojavit se medju najodabranijim sportistim na svijetu
Mene su naucili da tako vazda gubitnici ( medju sportistima ) govore i fraza: "bitno je ucestvovati".
Dobro su te naucili...
prenosi li i jedan kanal damira?
Nastupaš za drzavu, koja ne forsira sport, a ponosno kazes da si iz BiH. Svaka ti cast! I tebi i svim olimpijcima! Naprijed Bosno!
da je džumi ovako nešto izjavio...ccc
Pred tobom su nagrade i uspjesi ljepotice nasa! Hvala i tebi i svim drugim sportistima sto niste odustali od BiH i sto ste sinoc ponosno nosili njenu zastavu na ceremoniji, iako vam ta ista BiH nije dala skoro nista!
ma extra si nam amina
ma extra si nam amina
srizddr...samo rad i zalaganje dovodi do rezultata...