Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio sam Argentinu Da im igra Maradona dao bi kucu na njih
halo cmrlj mislio je covjek poslije onog dream teama od 92 znaci poslije njega!!A ljudi moji ovaj DREAM TEAM je skupa mozda 15 dana a ove evropske reprezentacije igraju skupa decenijama,dosli su iz amerike prije par dana dva dana poslije putovanja sastali su se sa ekipom koja je godinu dana mislila samo na ovu utakmicu.Ovaj tim ce da osvoji olimpijadu na ovaj ili onaj nacin zivi bili pa vidjeli!!!
Radovali su se kao da su osvojili zlato u Atini, a ovo je bila samo prijateljska utakmica
jes jes... 92 je pravo neizvjesno bilo... alo... pa tad je igrao najbolji tim svih vremena, niko u svijetu sanse nije imao protiv njih... trenutacna reprezentacija je tanka, mlade zvjezdice koje pojma nemaju o timskoj kosarci niti znaju igrat kako treba po fibinim pravilima... sto pokazuje prethodna utakmica u kojoj su ih talijani RAZVALILI.
samo nek nema Rvata..
Tanki su, italijani ih ubili 17 razlike igrajući zonu i pucajući trice. Ako ih Popovich i Brown ne poslože do Atine, biće ovo i veća ofiraža od svjetskog prvenstva u Indianopolisu.
Veselo, hahahaha. Ovo ce biti naj-neizvjesniji turnir u kosarci od '92 godine i Barc(S)elone. Nezna se ciji je u cijoj. Svi su favoriti. I litvanija i Italija i USA i Grcka i Spanija i SCiG. Mogu svi dobiti a bogami i popusiti. Nista necu reci ako kazem da bi volio da ga Ameri popuse, i to kvalitetno, ali i to nece biti iznenadjenje.
tanki ameri