Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amel je svjestan da je mogao do zlata ali nedostatak iskustva u velikim natjecanjima je ucinio svoje...Amele ponosni smo na tebe i da si zadnji zavrsio a kakvog dijamanta imamo pokazace i godine koje slijede...malo iskustva i bolji uslovi pripremanja i idemo po taj svjetski rekord lagano,hladno,elegantno,onako kako samo ti to znas :)
samo da si 200 metara ranije "pritisnuo gas" ti bi care sad bio zlatan. al i ova bronza nama sjaji jace od zlata
A brate znas li ti sta znaci 200 metara ranije u trci na 800m...
pa hajde makar 100 :) nama je 200 puno, njima nije
suvisno je reci kolko smo i mi ponosni na tebe
rudisha poljak i amel kenyia poljska bosna zajedno crknite smrdici ,nacionalisti na ugasenim aparatima
Koje dobre okice :) Zlato tetkino :))
Ponosni smo i mi na tebe. nas najbolji ambasador. zivio ti nama sto godina !!!
Jos jedna bosanska zastava na svjetskom dogadjaju, svaka cast care
Ko bi rekao prije godinu dana da amel moze do medalje, a slijedece godine imamo olimpijske igre u Riu, mozda tu bude zlato. Ako Amel uspije odrzati ovu konstantu zlato mu je zagarantovano.
Meni danas bronza sija kao zlato. Hvala ti mali skromni Čovječe...
Amel je još mlad i tek će svijet čuti za njega !! Samo nedaj Bože povreda i momak će da nam donese olimpijsko zlato !!! To ja garantujem.
bravo bravo bravo, sad nas bake bude pozlatio amelovu bronzu...
Amele, ti si nase zlato.
Illuminati confirmed
znali smo dace tuka dai fuka
Izgleda da je imao istu uciteljicu Engleskog kao i Baka Sliskovic
Svaka cast Amelu a svim ovim trkacima velikim od 800m pa na dalje. Za to treba velike discipline i koncentracije i jak mentalni sklop. Ja jedva otrcim 4 kruga oko stadiona, sto rad kondicije al vise sto pocnem razmisljati o svemu i neznam sta cu s mislima sam mentalno, dok kad igram lopte s ljudima nije problem, i mogu se koncentrisati. Svaka im cast, i nadam se da ce na RIO 2106 olimpijadi biti prva medalja za BH, moze i bronza, ali mozda bude i srebro i zlato ko zna. Ovaj kolega mi djeluje jak i uporan.
POZOVI 090 292 092 ZA SPORT U BIH Fondacija „Budućnost sporta“ pokrenula je kampanju za prikupljanje finansijske pomoći mladim, talentovanim BH sportistkinjama i sportistima. Od danas, 25.08.2015. u funkciji je i broj telefona putem kojeg se udruženju jednim pozivom mogu donirati 3KM. Broj telefona, za pozive sa fiksnih i mobilnih telefona unutar mreže BH Telecom-a je 090 292 092.