Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo Terra - Quad mjernu jedinicu, sve podatke sa Zemlje bi skinuli za par sekundi.
pa ako kaze da je 1 ZB milion PB, onda sad trenutno ima 8 ZB......kako ce narast sa 8 na 1.2? nemojte se ljutit ako vam retardirani prijatelji pisu za sarajevo-x, sto se mora, mora se
a sta je sa kitobajtima kako njih ne spominju ili ih nisu jos izumili
kako se smanjuje allaha ti? raste sa 8 miliona PB na 1,2 ZB. ZB je veca jedinica od PB. k\'o da bi rek\'o da je sa 800 MB na 1,2 GB smanjenje jer je 800 manje od 1,2. ukratko, sto rece ivazeni \'koleza\': Glup si k\'o 20 deka tanko rezanog parizera.
a koliko 20 deka u gramima ?
Hahahahaha @ \"Glup si k\'o 20 deka tanko rezanog parizera\".
Uvijek se javi neki kreten koji pocne da racuna i pravi se pametan. Y.ebes ti svoj zivot kad ti je najvece zadovoljstvo u njemu da ides po sajtovima i trazis greske \"neobrazovanih urednika\". Zakljucak: Glup si k\'o 20 deka tanko rezanog parizera.
Ko je osmislio zetabajt? O cemu vi pricate? Pa to je standardna metrika, kilo, mega, giga, tera, peta, exa, zeta, jota
a koliko bi to bilo u jotabajtima (1000 ZB) izmislili us i vrucu vodu, ali prije 1000 godina ...
mujo idiot, a urednik još veći :D
Trenutno = 8 miliona PB Ove Godine = 1.2 ZB jedan Zetabajt = 1 milion PB Zakljucak: ove godine se smanjuje kolicina podataka sa 8 na 1.2, ili urednik clanka nema veze o matematici
@mujo strasni: Pa ti si idiot.
bojkotujmo čehoslovačke tramvaje
a ja sam osmismlio jebabajt