Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu narode dragi nista ne sluti dobro-..
Tko misli da od OVE VIJESTI moze biti stogod, neka ode u jedan od kabineta za kontaktne lece. Ima ih u svakom vecem mjestu u Bosni i Hercegovini, a nalaze se pri ocnim odjeljenjima. I neka tamno zatrazi (PREKO VEZE NARAVNO) kontaktne lece bez dioptrije, kakve koriste manekenke za promjenu boje ociju. Dakle neka zatraze BEZBOJNE bez dioptrije i neka PROBAJU da ih IMAJU u ocima NEKOLIKO dana. Kunem vam se da bi vecina bosana (a i hercegovaca)(otprilike 99%) ODBACILA bilo kakvu mogucnost da takvo sto imaju u ocima. I to bez obzira sta mogu da dobiju sa tim.
Ovo će se koristiti za varanje na ispitima itd., dok ne otkriju kako spriječiti.
Sto su mi obrisali komentar ? Ja sam samo tvrdio da NOSENJE leca NE PREPORUCUJEM nikome. Ja sam ih sam imao 10-15 godina. I NISU bile nimalo ugodne za imati. Mislim da vecini ljudi NIKADA nece ni odgovarati da ih imaju u ocima. Pa prema tome od ove televizije nema NISTA.
Ako ce u svijetu doci za 10 godina, kod nas u Bosni je za jedno 50 godina.. Jos malo pa necemo morati nista raditi...
Vidim da nitko NE KOMENTIRA najvazniji dio u clanku, naime lece ili sociva (srpski). Ja imam miopiju (kratkovidost) i za nju za razliku od dalekovidosti postoji mogucnost nosenja KONTAKTNIH leca. Tako da sam i ja DOSTA godina upoorno nosio lece, jer je vidokrug veci za razliku od naocala koje smanju vidokrug. Medjutim NE BI nitkome preporucio da nosi kontaktne lece, pogotovo ne duze vrijeme i ne svakodnevno. Medjutim ako se lece ne nose svakodnevno oci se svaki put iznova moraju prilagodjavati lecama. Disanje roznice, (bez obzita koliko \"napredne\" lece bile), je znatno smanjeno i uzrokuje smanjenje dodotoka kiseonika u oko. To cesto prouzrokuje iritiranje, crvenilo, i zuljanje u oku. Svakodnevno vadjenje i stavljanje leca je ziva muka. Ne preporucujem NITKOME.Ja sam nakon desetak godina odustao od KONTAKTNIH leca. Neko vrijeme sam razmisljao da uradim lasersku operaciju, ali su se one pokazale prilicno neuspjesne. Jer sa laserom se zarezuje leca da bi joj se korigovala dioptrija.
\"Možemo čak doći do te tačke razvoja tehnologije da ćemo moći \'uroniti\' u utakmicu fudbala i imati osjećaj da trčimo pored svog omiljenog igrača\", stoju u nastavku izvještaja. sranje pa do tada ce izmisliti neki novi fudbal tak da igraci uopste nece morati da trce po terenu
Beam me up, Scotty...
@BORG ne koristi izraze ako ih ne znas pravilno kako glase i kako se pisu !
Ova je stvar prava za pornice, sad cemo moci vise uzivati u pornicima, heheheh
muka mi je od ovakve televizije svakako, još mi treba i u očima..povraća mi se na tračerske emisije, reality show-e, niskobudžetne filmove i sapunice..
sjo zamisli uletis u tekmu to bi bilo pravo
Na ušima će nam instalirati satelit a na ćuni laser i mjenjač za brzine.
i motor u guzici
@ ne,hvala! - we are borg, you are going too be assimilated. resistance is fut ail !