Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio kod nas : ( ( (
Nema BESPLATNOG interneta. Ne pisite GLUPOSTI. Netko UVIJEK mora da plati. U ovom slucaju najvjerovatnije poreski obveznici u USA. (Za postavljanje i odrzavanje HARDWERA za bezicnu vezu) Uostalom to i pise u vijesti (komercijalna mreza), a besplatana mreza vjerovatno kao besplatna televizija (reklame i sponzoriranje). Dakle placanje od strane firmi koje se reklamiraju.
MENI je na poslu džabe, jebe mi se firma plaća!!!
\"a besplatna bi mogla biti sporija, s filtriranjem porno stranica i drugog sadržaja neprikladnog za djecu, ali s mogućnošću za odrasle korisnike da uklone opciju filtriranja.\" - po tome bi se dalo zakljuciti da ako imas dijete da ti je boljje da uzmes besplatnu
ima kod nas dialup ... al\' uz naplatu
Ja toliko imam za dzabe :-)
HAJD DA VIDIMO I TO ...
@Amenhotep Gdje to ti živiš? Ja toliko plaćam 2048/256. Kada vidim kakve su nam ostale stvari u državi, mogu slobodno reći da nam je internet odličan.
a kod nas 80/64 košta 25 KM