Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopste nam nije potrebno mnogo vise higjene.. napravit ce te od ljudi smoklje koji nece smjeti izaci na zrak da nebi udahnuli bakteriju.. U onim balonima cemo hodat.. kad se kapitalizam neceg docepa.. Vecina djece danasnje sa bezbroj alergija i jeste bolesno jer su izolovani od bakterija i virusa..
Nikakva posebna inovacija. Prije rata postojale celuloidne trake koje su se stavljale na čelo i označavale je li temperatura normalna, povišena ili veoma visoka. Mnogo elegantnije rješenje od pristavljanja roga na glavu i izigravanja idiota, kako je već prikazano. No, ubaci čip u sve, stavi nekakav display i eto ga, nikad viđeno, novov i u stilu "kako smo mogli bez toga". Cool.