Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo momčino, samo furaj dalje
Podrzimo ga, nek bar neki instaliraju njegove aplikacije, neka napisu recenziju koju, pomoci ce mu mnogo.
brate svaka cast. Sto se voli nije tesko :)
cemu svaka cast .... marketinskom triku trash aplikacija ? 1,80$ za "professional DJ" ? wtf .. ovakvi nas sramote po svijetu ..
Možda mu je otac bio upravnik logora, a vi tek tako ga gurate, e moj klix, kaurine.
A možda si ti paranoidni shizofrenik, a eto te kucaš gluposti po netu...
A tebi mora da do mozga dopiru talasi čisto relaksacionog tipa pa fluktuiraš od normalne osobe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravljene aplikacija za android je uglavnom lagano i to danas pravi svako živ, tako da na android marketu imamo 95% aplikacija koje su obično smeće koje ni čemu ne služi.
Bravo momak,samo naprijed.Sve najbolje u zivotu i radu.Ne odbacuj snove i ono sto volis.Pare ce doci prije ili kasnije.
Ovo je nas Kristijan, hiljede i hiljede aplikacija
Znas da nije dobro sjediti puno ispred kompjutera
Bravo momak, sve ti najbolje želim.
svaka cast
ja sa 16 nisam znao sta je komp. a zaradjivao sam na puno tezi nacin... ali bravo decko samo nastavi tako ;)
jel ti neko kriv ? za to ?
Bravo decko, ne obaziri se na zlurade komentare.Treba cijeniti , kao prvo tvoju ozbiljnost da ne koristis racunar samo za igru nego i da nesto naucis.Svo znanje koje steknes sigurno ce ti se vratiti i isplatiti na bilo koji nacin.Pozdrav iz Zavidovica, susjed!
jesmo ljubomoran narod, zalosno.. mladic ima 16 i godina nesta pravi od zivota, ako svako moze sto niko neradi..
"Mislim da u BiH još uvijek imam mogućnosti ostvariti svoje ciljeve, pa planiram ostati ovdje" Greska zivota u startu.
"Najdraža aplikacija mi je 'Pocket Sampler', u nju sam uložio najviše vremena i dobro sam se potrudio. Pocket Sampler je namijenjen ljubiteljima muzike, on im omogućuje da stvaraju svoju muziku. Također jedna od dražih aplikacija mi je 'Quotes', koju sam upravo završio i nalazi se na Google Play Storeu. Ona sadrži najpoznatije citate poznatih pisaca poput Dr. Seussa, kao i Marilyn Monroe i drugih", kazao je on.,, Nisam znala da je Dr.Seussa pisac a isto Marilyn,mozda ce postati..sve je moguce...nesto nema njihovih knjiga.. u ovim Orwell-ovim vremenima sve je moguce???
Druze ima nas na stotine u bih koji pravimo aplikacije pa nedobivamo clanak... a da ti kazem nije ti neka para u IT industriji ako nisi privatnik a sa marketa nes ni za kafe zaradit. allaham ovaj pocket sempler mozes za 2 sata sklepat jedan activiti i sa buttona pozivvas zvukove... vamo vidis imal SD kard ako ima recorder.setAudioSource(MediaRecorder.AudioSource.MIC); recorder.setOutputFormat(MediaRecorder.OutputFormat.THREE_GPP); recorder.setAudioEncoder(MediaRecorder.AudioEncoder.AMR_NB); recorder.setOutputFile(path); recorder.prepare(); recorder.start(); i krenes snimat. A ova druga aplikacija ocam sqllite ukucas 100 poslovica i onda random vadis jedini problem je ko ce kucat te poslovice... mislim lijepo je to sto ti radis ali trivijalno nezasluzujes clanak i nebi zelio da ti ubijam snove al u IT PARA NEMA AKO NISI PRIVATNIK VOZDRA:
A da dignes dupe s klixa i da potrazis posao? Junior software developeri imaju od 1000-1500 KM platu i mozes jako brzo i jako puno napredovati ako radis dobro... Posla ima na svakom cosku samo valja dic guzicu.... Momku je 16 godina i ako nastavi ozbiljno da se bavi developmentom moze daleko dogurati ... A ti i dalje kopiraj kod sa stackoverflowa u klixove komentare i zali se kako nema posla.
Druze imam ja 2000platu al to su male pare ne moze covjek sa tim da zivi neko da zivotari. Para ima vani al ovde slabo a radno vrijeme je da te bog sacuva radi od jutra do sutra i poso kuci doneses redovno.
ma bravo majstore ..samo nastavi tako ... :D
Sta komentara na jednom placenom clanku kojeg je cale od momka platio kako bi promovisao svog genija i kako bismo skidali njegove aplikacije, a iskreno zivo su sranje.
Jal i zavist - to je vaše ime !!!