Druze ima nas na stotine u bih koji pravimo aplikacije pa nedobivamo clanak... a da ti kazem nije ti neka para u IT industriji ako nisi privatnik a sa marketa nes ni za kafe zaradit. allaham ovaj pocket sempler mozes za 2 sata sklepat jedan activiti i sa buttona pozivvas zvukove... vamo vidis imal SD kard ako ima recorder.setAudioSource(MediaRecorder.AudioSource.MIC); recorder.setOutputFormat(MediaRecorder.OutputFormat.THREE_GPP); recorder.setAudioEncoder(MediaRecorder.AudioEncoder.AMR_NB); recorder.setOutputFile(path); recorder.prepare(); recorder.start(); i krenes snimat. A ova druga aplikacija ocam sqllite ukucas 100 poslovica i onda random vadis jedini problem je ko ce kucat te poslovice... mislim lijepo je to sto ti radis ali trivijalno nezasluzujes clanak i nebi zelio da ti ubijam snove al u IT PARA NEMA AKO NISI PRIVATNIK VOZDRA:
A da dignes dupe s klixa i da potrazis posao? Junior software developeri imaju od 1000-1500 KM platu i mozes jako brzo i jako puno napredovati ako radis dobro... Posla ima na svakom cosku samo valja dic guzicu.... Momku je 16 godina i ako nastavi ozbiljno da se bavi developmentom moze daleko dogurati ... A ti i dalje kopiraj kod sa stackoverflowa u klixove komentare i zali se kako nema posla.
Druze imam ja 2000platu al to su male pare ne moze covjek sa tim da zivi neko da zivotari. Para ima vani al ovde slabo a radno vrijeme je da te bog sacuva radi od jutra do sutra i poso kuci doneses redovno.
Prikaži sve komentare (240)