Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam i ja najnovijih tableta za visok pritisak i za prostatu... :(
\"Ajped\" \"Gugl\" \"Epl\" Redakcijo, ye.bala vam SRNA i fonetsko pisanje mamaru retardiranu.
Android rules
Umjesto komentara :) http://youtu.be/Rw9Hg369pcA
e nek si ti uz\'o......:)
iPad 4G? Pa ne zove se tako.
uzeo sam kineski tablet (Ainol Novo Paladin) za 130 Km preko ebay-a , i radim sve isto sto ce neki papan raditi i na ovom od 2k maraka . Apple je crap .
SRAMOTA!
just take my money!
hmmmmmm.............da li da prodam ipad 2 i da kupim ovaj..??? Ili da preskocim ovaj put...... Sta mislite p*i*c*k*o-pacenici...??
još samo čekamo da opletu \"znalci\" poput shina i čakija s foruma hahahahaha
Ovi sa sarajevo / x samo KOPIRAJU tekstove sa drugih portala. Lijencine jedne, NAPISITE NESTO SAMI !!!!!!!!
e moji novinari \"Sa 9,4 milimetara debljine računar je za šest milimetara deblji od iPada druge generacije\" znac ipad2 bio samo 3,4mm sirok... kreditna kartica titanik za ovo cudo
Je*o li vas kopiranje vijesti sa drugih portala, u ovom slucaju srpskih. Je*o li vas Ajped.