Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook je bolest, ako mene pitate.
Ja nemam facebook stranicu a svojim ukucanima sam zabranio da ga imaju. Imam prijatelje koji su bukvalno totalno promijenili svoj svakodnevni zivot u kuci. Od tipicne Bosanskohercegovacke osobe, postali su zvijeri. Nema druzenja u kuci, nema ljubavi u kuci nema respecta prema samima sebi, nema onog merhameta. Jos pogotovo kada se nesto proslavi, kao rodjendan, nova godina ili neki praznik sve zivo se stavlja na face. Svaka slika i svaka vijest prvo ide na face. Iritirajuce totalno. Svaka svadja, ne suglasica, mali problem, bilo sto prvo ide tamo. Ja te ljude ne mogu nikako shvatiti. O preljubama i rastavama da ne pricam Gdje god se spremaju na put, recimo u park, na izlet, u posjetu nekome u drugi grad sve se biljezi. Salju se poruke bivsim momcima iako su danas 46-47 godina starosti, ponasaju se kao balavci. Facebook sam svrstao u grupu kontrolisanih substanci i alkohola. Totalna droga koje se treba rijesiti i lijeciti. Na vrijeme sam shvatio opasnost i nemam problema sa ovom bolest
Sve, ali bukvalno sve teftere. Bas je ljudima od krucijalne važnosti da vide kako setas, gdje kupujes odjecu i da li volis zacinjenu hranu, eto sta ces kad si luda i otkačena. Fejsbuk mi je uspio ogadi čak i ljude koji su mi bili dragi. Očit dokaz kako smo ustvari tipične životinje koje samo žele biti u centru pažnje. Stavis na mapu kad jedes u Radon Plazi, a kad kupis buhtlu u pekari, to 'zaboravis'. Ma samo metak u čelo, nista drugo.
Facebook je trebao biti mjesto gdje ćemo se lakše povezati sa ljudima koji su daleko i gdje ćemo "besplatno" staviti neku bitnu obavijest, ali je postao mjesto gdje su isplivali svi kompleksi i prikrivene duševne bolesti. Trebalo je imati smisla...Ali kao i sve ostalo, ljudi to brzo iskoriste za nešto sasvim drugačije.. I DON'T LIKE!!!
Skroz dobra zezalica ;)
Plejsbuk
imal kaka norvezanska horna za povezivanje
...ima horna...al nece elektronsko povezivanje :-D
ljubav na prvi lajk, jest nimeta mi. :)
Rusija crna rupa :)
Joo pustahije u Rusiji ....
Da ne bi FB, ne bih upoznao Almasu iz Dobrosevica. Fala Cukergerg-e.
"mapa prijateljstva", evo sve čekam da se Branko Kockica pojavi... "mapa prijateljstva" omogućava publikovanje fotografija i snimaka nasilja, ogavnih poruka, rasizma, diskriminacije, tračeva itd. morbidno
vidi indijaca sto lajkuju :))))))...a sve se nema za jesti