Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj boze sto ovi Ameri lazu, pa na kojoj tehnologiji radi B-2 bombarder ? Na elektro-gravitacijskom principu mnogi predpostavljaju posto iza sebe ostavlja trag ioniziranom zraka ... A oni narodu neke solarne avione predstavljaju ovo me najvise nanervira mater im *** onu profitersku kad je sve uzeto za pare i predsjednici i narod,-...........
TEORIJA PIPKANJA I PECKANJA: ... eci peci pec ... ... ti si mala veverica ... ... a ja mali zec (zečica) ... :)
TEORIJA PAMETNE KOŽE: A na koji način pametna koža zna razliku između nježnog dodira bumeranga i malene vatrice detonatora ?
DREVNE IGRE AUSTRALIJSKIH DOMORODACA: A na koji način razmišlja gospodin bumerang ? Otkud gospodinu bumerangu sposobnost da razmišlja o sljedećoj meti ako promaši prethodnu metu ?
TEORIJA DEMARKACIONE LINIJE: Kad sam upitao onog svog detonatora, citiram "A ZAŠTO TI ODBIJAŠ DA SE AKTIVIRAŠ ??" gospodin pametni detonator mi je postavio kontrapitanje, citiram "jel da se aktiviram sa ove, ili sa one strane demarkacione linije ?"
Ma "sezam.susam" jedan od mojih detonatora slučajno odbija da me posluša (izgleda da proučava teoriju pametnog odrona).
Ovaj lagani avion bi mogao letjeti lakše ako bi se smanjila težina tereta. U tom smislu, poželjno bi bilo da putnici obave veliku i malu nuždu, a ne da taj nepotrebni teret čuvaju u svojim probavnim traktovima.
The application does not filter input parameters!!
I opet, Bošnjo nije komentarisao ono što je za pohvaliti, ali da se treba komentarisati neka komunistička propaganda ili "92-95" tema..e tu bi se raspravljalo 10 dana...
Koji racku odma pominjes rat
Komunjara =/= Bošnjo... I Budisto, pravilno je "odmah" i "spominješ"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)