Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kod nas ne bi funkcionisalo, kad nam po cijelu noć \"šetaju\" i laju psi lutalice. Ništa se ne bi uštedilo
nas to ne zanima - bitan je nacionalni kljuc a u sustini tog nacionalnog kljuca ja tebi ti meni
Glupo nije pogrijesio! Ako lopov stoji i ne mice se svijetlo ce se ugasiti )ili u ovom slucaju smanjiti na 20%). Ipak je potreban POKRET! Ako mirno stojis/sjedis senzor te ne registrira!
je ovaj eh ovako nasmijao... :)
hahahahah oj ovog \"glupo\", koja ironija, fino me nasmija :D
@glupo nista se ti ne brini :) \"Ova svjetla se zapravo ne gase potpuno, nego je njihov intenzitet smanjen na samo 20 posto standardne snage.\"
Pametna rasvjeta bi bila kad bi svjetlo cmililo a pojacavalo se u toku prolaska.
@glupo pa valjda bi se upalila kad dodje lopov :S
@glupo Hajd malo razmisli sta si napisao.. A sto se iznervira j.e.b.o.t.e..
Ovo je glupo. Ukoliko nema kretanja sijalice se gase. Zamislite da hodate i dodjete do sijalice koja se upali i pored nje lopov stoji i ceka zrtvu. Kasno za pobjeci...
Bilo bi dobro da se napravi pametna rasvjeta po nacionalnom kljucu, u sarajevu samo da se pali muslimanim itd., ciganima nista da se paliza njih treba instalirat bacace plamena da sprzi stoku kao i siptare i sandze.
pih pa kako bi ovi iz elektroprivrede dobili regres, plate, putovali po eksotičnim svjetskim destinacijama po par puta godišnje ukljucujuci i DUBAI to sigurno u ovom VILAJETU ne bi zaživjelo kao što nije ništa drugo...
kod nas ovo već radi, kod mene u naselju kad priđes rasvjeti ugasi se x-) i rade na par nepar u kombinaciji sa svakom petom!!!! x-)
hteo sam samo da je volim
kod nas bi ovo neko izvalio i odnio kući da vidi naveče roštiljati... :)
hehehhehe e dobri ste kod nas ovo ne treba, ni smo prebogati - šta će nama ovo čudo?? A i kako bi se dogovorili :))
Ovo kod nas ne bi funkcionisalo, kad nam po cijelu noć \"šetaju\" i laju psi lutalice. Ništa se ne bi uštedilo hahahaha svaka cast za ovaj komentar nemam rijeci......