Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da nismo ni struju trebali uvoditi u mraku nas je teze bilo pronaci :P
Svi ste vi djeca Velikog brata, i te stvari su vec poznate. Sto se prije pomirite s tim, bice Vam lakse i zdravije. Welcome to your future!
nemam facebook, nemam myspace, nemam twitter, nemam blog, necu imati ni ovo...... i ponosim se s time. kome trebam imam broj telefona i kucnu adresu haha
Nisam ZA!Zbog cega?Ovako: Prva stvar:Sta moje prijatelje boli dzon,gdje sam ja na internetu. Druga stvar:Moji prijatelji imaju moj broj telefona. Treca Stvar:Google mi nimalo nije napravio uslugu sa ovim,naprotiv.Moj identiten nije *ajebancija.Poslije ovoga svaki kreten moze da sazna moje podatke sto mu moze da olaksa put do stvari koje je nakanio da uradi(nebitno sta). google mi postaje svaki dan sve odbojniji,pogledajte samo kako su nastali shatro dvojica studenata razvili \"nesto\" prodali i sad internet nedise bez njihovih cuda.Ipak mislim da se tu jos neko uvalio pa sada,iskoristavaju do maksimuma.Meni je dovoljno da pretrazujem sa njihovim pretrazivacom,ostale stvari radim preko proxyia.Ako neko misli da je facebook neka nova foluska e pa grdno se vara.Vec je postojao test za ovo sto se danas zove Facebook,a to je jedna od prvih drustvenh mreza www.well.com proguglajte malo rezultati ce vas oduseviti.
@kgb nije sam.
kreteni se vec primaju \"ja mislim da nije lose recimo popuniti to, osim polja Also known as (da te ne bi mogao googlati neko sa foruma po nicku, i naci sve o tebi), ali ako neko zna tvoje ime i prezime, i googla te, obicno izadju nerelevantni rezultati koji nemaju veze s tobom i mogu navesti tu budalu, od koje ti mozda nesto zavisi, da pogresno misli o tebi..\"
ime i prezime nista ne znaci samo po sebi, tako da je strah bezrazlozan. naravno, treba imati common sense i ne ostavljati podatke koji se mogu zloupotrijebiti (npr majcino djevojacko ime i sl) na nekim strucnim forumima ja koristim svoje pravo ime i ne plasim se kradje identiteta, a zivim u usa, gdje je to realna opasnost. u bosni, cisto sumnjam da iko ima korist od icijek identiteta :-)
Sad ce imbecili pronaci hiljadu i jedno \"ali\" zasto je dobro koristiti ovaj servis, kao sto su pronasli razloge i za imbecilni facebook.
ovo me plashi. jako, puno, mnogo!
nekad je su u ddr imali sluzbu koja je spijunirala ljude danas ljudi svoje zivote izlazu na googlu i facebooku- dobrovoljno.
upravu si
Hahaha genijalno , jos da ostavite i broj racuna u banci. Eto olaksali su posao kradljivcima identiteta , za koji sekund će imati sve budale koji ovde ostave svoje podatke i sliku ,svaka čast.