Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos par godina i biće kiborga po ulici
pa sta, nova nada za slijepe osobe
Prilikom pravljenja vještačkog oka korišteno prirodno. Dobro je ovo kao pomoć slijepima kao i proteza za one bez noge ili ruke, ali ne daj Bože nikome da mu zatreba.
Kako ste vidili da je bolje od ljudskog 😁
A dronovi sa pucama ?
Crnadak likes this
Eto, možda o progledamo.
Ne trabe čipovanje i 5G mreža. Ovo kad ti ugrade direktno se na mozak spajaju.
Moze imati bolje performanse po nekom aspektu, recimo da bolje reaguje na jaku svjetlost, da ga ne zaslijepi, ali da generalno ima bolje performanse, nema sanse. Ne moze imati refleks i brzinu kao oko npr.
Uglavnom, svaka cast, nadam se da ce se moci ugraditi slijepim ljudima i da ako Bog da progledaju.
Sura Vaqia, 59.ajet Da li vi stvarate ili vam "Mi" oblik dajemo"?
ka'e ne vidim ti ja to moram baterije mijenjat 😂
na baterije
Jos jedino ne znaju kako da ga spoje s receptorima u mozgu 🤣🤣🤣 Ne znaju kako mozak radi, a kamoli da se spoje na njega
Počinje “Singularity” Googlirajte
imal barem 100mp
Dokle ide ljudska prevara da covjek koji je stvoren od zemlje bolje stvara od Uzvisenog Allaha dz.s koji ga je stvorio! Ko god u ovo vjeruje neka mijenja oko za komad zeljeza. Ljudi vi malo znate i vi ste nemocni a Uzviseni Allah dz.s je mocan i slavljen!!!
Razvijte i mozak sviju vam.