Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mi NASA halali, ali meni su ove rakete tek na trecem mjestu
Haj objasni laiku sta je CGI efekt :O
CGI efekt je naziv koji se upotrebljava kad hoćeš trebu da fasciniraš kako rasturaš informaričku oblast, a ona pri tom zijeva i u sebi konta bolje da si nju rasturio...
Hoćemo li ikad od ovih svemirskih stručnjaka dobiti ijednu stvarnu sliku?? Samo crteži i animacije.. Zašto više lažu bolesnici jedni bolesni.
Ma precesto se oni vozaju gore, nesto tu ima, nije to sve tek tako... Mozda idu po Matt Damona :P
garant... on uvijek neđe gore zaglavi ;)
Americka kinder propaganda za malu djecurliju...nit su bili na Mjesecu a pogotovo nece bit na Marsu...nek se svako sa iole mozga zapita kako je covjek uspio tehnologijom iz '70ih sletjeti na Mjesec i da skoro 50 godina nakon toga vise niko i nikad ne ode...pa kako se tehnologija razvija kroz ovih 50 godina trebala je do sad biti redovna linija Ilidza-Tarcin-Mjesec,odes popijes pivu uzmes kamen i nazad!!!
@Nietzsche ma jok bolan,hajmo mastat o marsovcima i intergalaktickim ratovima...e moj dzedaj dzevade,obuci svoju star trek pidzamu i idi lezi spavaj!!!
USA: Jedna SLS raketa, ......raketa će biti namijenjena astronautima u prvom pohodu na Mars. BiH Ako Sarajevo Kanton dobije kredit, zamjenit ce dotrajele vodovodne cijevi i redukcije ce se smanjiti na samo nekoliko satu u centru grada.
Nije ekspozitura, dragi klixovci.
Vidimo se na marsu 5392 godine, ako vam raketa u medjuvremenu ne napravi neki nepredvidjeni belaj :)
sve je spremno za odlazak na mars. samo sto niko ne odlazi. i tako iz dana u dan mediji nas bombarduju vijestim vezani za mars.
to je poduhvat, nije odlazak na koridu.Treba puno strpljenja i rada