Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto uporno propagirate ovo sramocenje Bosne i Hercegovine ?
ahahah, ja budala, pa ova igrica stoji odavno na webu, ja ne znam otkud vam sad pade na pamet da napisete clanak...
jel ima ko uvu igru da okaci
Rasime, tuže ih bivši članovi za velika dugovanja.
Kakav ba sudski proces? JEsul to konačno našli advokata volontera?
Za gupsona dr_Leo: http://2.bp.blogspot.com/_d8a9B_eLEuA/StWClbAVOUI/AAAAAAAABwE/BTOD3eFnfBw/s1600-h/fena.jpg Kaži svom semiru da bivši članovi fondacije sipaju kompromitirajuće mailove na sve strane. A šta ćemo tek za sudski proces koji uskoro počinje?
@Zlaja mi peremo svoje guzice a ti hodas usran glupane idiotski hahahahahaha vi ste chedomiri poznati po svojoj higijeni. Ne mozes bre usran u Evropsku uniju.....
e sad je konacno taj projekat na svom nivou, nivou fantazije i igrice. jos samo da tu igrnicu nece distribuirati i djecu nam zatupljivati budzetski telecom!
hehehehehe, sa periguzima uvijek cirkus
Ma ko je to ljubomoran na perizucke piramide! Bas nam je zao sto nemozes da podneses Bosance i njihovo kulturno naslijedje. Samo da ti kazem da si pravi licemjer, zar nas toliko mrzite? I ako nevjerujes u piramide, onda idi u Visoko i uvjeri se! I zelio bi da porucim ovim Bosanskim jebivjetrima sto se pusu i pricaju da su piramide izmisljotina i da sramote BiH: Vi ste ti koji unistavate BiH, a ne vlast. Da ste imalo pametniji vi bi isli da kopate rukama, jer svaki kamen te piramide ovu drzavu moze podignuti na noge. Ali vama je bezveze to pricati, vi cete prije pljuvati i psovati vladu i drzavu, nego ici raditi nesto sto bi koristilo i vama i drzavi u kojoj zivite. LJENGUZE vi bi sve da vam se sve servira. P.S. I tebi bi bilo bolje da peres guzicu Zlajo, barem bi bio cistiji.
Bolje piramide ,nego ratnicke igre ! Naprijed Semke udarnicki !!
Semir kapituliro sto se tice piramide, pa presao na videoigre.
pametnije bi bilo da je mapu za kanter napravio
Nek su bar stepenice prema nebu pomahljivile pa ko voli samo samo pravo ...