Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je probao Dodik nositi i neće da se puni jer je hladnokrvna životinja
hhaahhha dobar!!!
Gospodin Dodik vas tako strucno j*** da vi ne mozete a da ne mislite o njemu a i kada spavate vi onda gospodina Dodika sanjate.
niti imam potrebu nit hocu da mi smeta na ruci. nekad jeste al onaj digitroncic s tefereica, jos kad legnes pa po noci upalis svjetlo da vidis koliko je sati i nemeres zaspat od srece. :))
stariji ce znat o cemu pricam.
Kad imate temperaturu onda proizvodi trofaznu struju
Mislite,ne smije se skidati 😂
Mislite,ne smije se skidati 😂
A kada te sačekaju sa čakijom u hausutru,opet nema skidanja ?
Za Ultra Fast charging stavis ga oko tukija u erekciji. Puni se ko budzet poslije naleta inspekcije
...uz preduslov, da 'hanuma' nije frigidna ;)
zato svaki dan moram pretrcat najmanje 10 km da se dobro napuni treba sta da okasne brojevi pa da slomim i njega i sebe i sve u kuci
nevredi ladan sam ko led
Nemamo mi Bošnjaci para za to, sirotinja smo teška
Sljedeći će biti sat koji se "hrani" našom krvlju. Sve smo bliže legalnom čipovanju. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
tako će se u budućnosti od topline dupeta i trenja dijelova napajati baterija u autu ..
Mi bošnjaci smo hladnokrvna bića
Šminka...