Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, zemljaci moji, moram vam nesto reci sada. Mi smo stoka kakve nema ni u jednoj stali na ovome svijetu. Koze, ovce, sta li? OLOVO DO GROBA!
I ja sebi kupijo vaku komzolu i nemrem gola zabiti u manćesteru...
ma nije valjda da imaju u americi 3d projekcije:)
3D je glupost, gledajuci vec dosta filmova u kinu u 3D projekciji u Americi definitivno se dobija laksa glavobolja pa cak tokom gledanja osjeti se napetost ociju koje uopste nebi trebalo biti.
to je zbog GDJE LUBENICA, GDJE LUBENICA, kaze jes to mene pito gdje lubenica, eno ti je iza ormara gdje si je i ostavio e da vidimo cija majka playstation igra, moja majka nikad pes-a nije igrala, krene odozno wuuuuu....zaglavio se, vuci vuci tuk, puce zica....tako da glava mora boliti.