Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinez vidi , kiniz to i napravi. Ne moraš davati pare za iPhone, HTC, Galaxy kad imaju kineske kopije koje su pristupačne našem novčaniku :D
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
IPhone je prvi touchscreen smartphone.. Znaci svi ostali kopije.. Ko ga ne voli to je zato sto ga ne moze priustiti, osim mene.Ja mislim da je najbolji ,al mamne repa za njega...
Ja koristim HTC 610 i sve moje potrebe ispunjava. Najvažnija kamera. 😂
Pa jbt svi mobiteli i Samsung i HTC i Huawei i iPhone i sve to isto sranje samo drugčije pakovanje pa uzmite jedan i poklopite se čuj kopira pa logično kad nemate ideja za nešto novo izbacujete svake godine isto sa "poboljšanim" hardverom i sve to al to samo malo veći telefon uglavnom.
Inace ne volim iPhone, ali ne moze se reci da telefon ne valja, ali ipak ja sam vise za Android ili Windows.. Posebno mi se "ogadio" zbog levata koji kupe iPhone da bi bili "mangupi", a rijetko ko kupi iPhone zbog potreba. iPhone 6, Galaxy 6, LG G4, novi Lumia telefoni, ovaj HTC itd. sve je to skoro isto, samo sto iPhone uzima pare na imenu.. Po mom misljenju je Microsoft najrealniji sa cijenama.
u mene drug ima 640xl, sd displey i prosjecna kamera. zato i jest 3 puta jeftiniji.
@Sir Ne bih bas rekao da je prosjecna kamera, ne kazem da je sad top, ali je vise nego odlicna za te pare.. 13 MP, Carl Zeiss kamera, ja sam se uvjerio da su jako dobre.. A i display mi se sviđa jer je ClearBlack display, bas kao sto je bio i na mom starom Lumia 800 mobitelu..
Kada bi svi telefoni izgledali potpuno isto ali sa različitim logom mislim da i dalje bi se podjednako prodavali kao do sada
Samo iPhone! Najbolji mob svih vremena. Čuda može.