Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pixel serija su odlični telefonu i toliko mi je drago da ostali koriste iPhone a veze nemaju šta je telefon
Ovaj telefon ne nose ni uposlenici Googleta
Nemaš ti pojma.
Volim stvari koje nema svako. Tako i telefon, koristim nešto duže od godine pixel 6 pro. Kamera fenomenalna, baterija osrednja. U početku se zagrijavao prilikom korištenja zahtjevnih aplikacija. S posljednjim ažuriranjem i to se promijenilo, zagrijavanje zanemarivo. Kolega s kojim dijelom radno mjesto koristi iPhone 14 pro, otprilike isto koristimo pa na kraju radnog vremena opet imam nekoliko procenata više baterije
Takodjer. Godinu i pol sam imao pixel 6 i evo neki dan ga zamijenim za 7a, isključivo zbog gabarita, ništa drugo. Moja iskustva sa pixelom: Nijedan flagship ne okida fotke ko što to radi pixel!
Sad će Bosnjo reći kako lažu i da je nastimano i da su galaxy i iphone nešto čemu niko ne može ni prismrditi.
Koliko si neupucen govori cinjenica da je pixel 100% izgradjen od strane Samsunga, cak je i tensor procesor modifikovana verzija exinosa (koji je prelos procesor btw.). Samo je Google brand i to su interni dealovi sa Samsungom. To je ujedno i razlog zasto Samsung uz Pixel imaju neke ekskluzivne Android funkcije - razvijene od strane Googlea naravno.
Koliko si procitao clanak govori i to što je snapdragon proglašen najboljim procesorom. Nemoj ba plakati zato što si kupio galaxy haha. Cuj pixel isto sto i galaxy hahhahahahahahhahahaa najjači si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)