Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zove se ekranopčan , izumili su ga sovjeti jos 50 tih i buducnost je pomorskog saobracaja, pogledajte na youtubu pot caspian monster.... i jga de te se malo obrazujte kad nesto ovako objavljujete
Über alles!
naci ce se banana i za ovu skalameriju.
@Kvaka_222 sto da ne, kada vec mozes avionom ploviti jer sve cesce padaju u more. to ti je kada kapetana postavis za pilota pa se zanese. e sad su dosli na ideju da imas osjecaj da si u avionu a plovis. prakticno sigurno rijesenje.
ovo ce biti prava stvar
Šteta što nemamo dužu obalu, naši bi političari odmah kupili po jedan, pa da lebde iznad naroda..
steta sto necu dozivjeti da se vozikam u ovom.. mmh
sminka :)
ovaj je to samo nacrtao....rusi su to napravili jos pedesetih godina proslog vijeka...iz nekog razloga obustavljena je komercijalana proizvodnja...
Sve je jos uvjek daleko od savrsenih BH Talgo vozova kojim ne upravlja niti jedan covjek, 100% su bescujni, i ne trose niti jedan litar goriva, niti 1KW/h struje..a mogu prevoziti i do 500 putnika.
I nikada ne kasne, uvjek su tu kada vam zatrebaju.