Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i još jednom da ponovim...klix novinari..odron žešći..uporni u svojoj gluposti..čuj 500 miliona
pod jedan, budzet od 500 miliona dolara koji je najavljen prije nekoliko mjeseci nije istina jer je previše napuhan, mnogi su i kritikovali te tvrdnje od Activisiona, maksmalno 100 miliona, pod dva, igra je čitajući mnoge komentare više ispala razočarenje nego nešto pravo revolucionarno, previše repeticije za jednu mmo igru i već poslije dvadesetak sati ti i dotuži pod tri, zašto zovete ovakvo nešto kao "igricu". Igrice su vam angry birds, flappy bird i takve slicne i jednostavne stvari pod cetiri, zasto ovo uopste postavlate u vijesti kad ionako vecina nas nema playstation 4 ili xbox one a kamoli ps3 ili xbox 360, ne zna se ni da li ce izaci za kompjuter
Za PC definitivno nece nikada,jer Bungie tako zeli.Isto kao i u vezi Halo igre koju su napustili pa sad 343 Industries uspijeva bolje nego oni.I ja sam mislio 500 mil. al eto vidim da je osim tog iznosa prenapuhano puno drugih stvari.Igra uopce ne valja k*rcu.Btw svaka cast za objasnjenje razlike izmedju rijeci Igra i Igrica.To me nervira kad igricom nazovu Silent Hills.
izgleda dobro, ali 500 miliona je bila marketinska bomba ako jos niste saznali .
strasno staro hahaha
Gubljenje vremena,zatupljivanje ljudi,stvaranje agresivnosti i ovisnosti kod ljudi,zanemarivanje ostalih zivotnih aktivnosti,zapostavljanje porodice,prijatelja i drugih. kratko receno "ne hvala". Sve nabrojano mi se desavalo sa predhodnim igricam i NE VISE. Ko zeli ,naravno, neka proba ja NE.
A joooj vidi rekla,e SDA hahahaha citava naslovna
pape zovni stilica hebo ti tino komplet dinastiju
osjecam se kao da sam je prekucala
Ovakve igrice i mogu vidjeti samo preko trailera nemamo mi para za grafcike karte koje cu gurati ovakve igrice ccc samo plakat
kokos je rekla:" kako ko". zivite u uvjerenju da je svako siromasan u BiH. uostalom moze se sa racunarom od hiljadu i po ovo igrati na solidnim detaljima a hiljadu i po i nisu neke pare ako radis.
Druze nisam mislio to tako bukvalno. PC verzija za ovu igru izlazi tek 2015 godine. Moj racunar moze lako gurati ovu igru na high rezoluciji, i opet je nemam u planu kupiti, jer iako radim i imam solidnu platu ne zelim izdvojiti 100KM za neku igru dok ljudi u BiH nemaju sta jesti. A jos i time finansirati tamo neke cionisticke zemlje u ratu sa nevinim ljudima. Nego lagano cekati da neki amer kupi igru i skinuti je preko torrenta, dok jos mozemo, jer pretpostavljam da ce se to u skorije vrijeme tesko moci. Nadam se da sad razumijes o cemu pricam, sry na ovako dugom odgovoru :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
50 eura za igricu... to neki cd od zlata?
pa jarane, sve nove igrice su ti oko 50 eura, ni fifa 14 ni gta5 nisu nista jeftiniji bili
previse... najbolje pricekati jedno dvije godine da cijena opadne
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ZAVIRIO
Nema nista bolje nego Doom, Quake i Wolfenstein. Ovi novi FPS-ovi su pravi krsevi.
Klixu bi bilo pametno pokrenuti rubriku samo za video igre.
S.H.I.T.!!!
Jos da mi stara hoce dat dozvolu da kupim ps 4 pa da mogu igrat bilo bi strasno
Prije bi uzeo PS3 nego 4, jeste 4 bolja , al' nekako mi 3 uzivancija, cipujem je i igram brate sta hocu za 10 km :D
EM nije najskuplja,em je GTA 5,em i najprodavanija,em u istoriji igara,em zarada preko milijardu $,em urednik,em copy-paste,EM dokle :)