Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovom TV-u, fali heklani miljeić..i
bil ja tebi bio prvi? :D
Kako preko ovog TVa da stavim milje?!?
Ja nemam nikako TV, jel se to moze racunati ko providni ?
Do tada gledaj vime od krave.
Je.bo ovo, ja čekam hologram TV, pa da mi one sisulje mašu sisama pred nosem, ko da su mi u sobi. Prodo bih kravu za takav TV.
mijenjam birin tv za panel
Ne znam, ja jos uvijek nemam ni za plazmu.
nije te strah da ova prva odozgo nije kakav geek sa teglama na očima...
evo, ja ću ti dozvoliti da jednu noć vladaš mojim svijetom ; )
A ja da vladam svijetom tebe bi zavezao za fotelju i čitav dan bi ti pustio televiziju da je gledaš, i to naravno ovu najmoderniju.
Većinom je to moguće nabavit već sada: http://www.youtube.com/watch?v=vaiRLpuwDZ0
a kako na ovo čudo staviti gondolu ? : )
joj ovih \"keksalnih\" jadnika na sve strane :D nemoj da te brinem, osjecam se super! hhahaha i sori ali ne bih se ja zrtvovala za tebe :D
Mozete li vi biti aktuelni, nekad za promjenu, ova vijest je izasla na yahoo.com ima 3 dana..i slazem se sa Neuron-on za milje, ubio se za toga:)
ja ba, jedne godine kad mi dodju gosti a nemam tv, reci cu, ima ima, samo ga ne vidite, eto ga visi na zidu.. vala, vise mi idete na zivce, sve bih vas vratila u kameno doba da mogu, budite sretni sto ne vladam svijetom :D buahaahha