Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.bhgamer.org !!!
mozila je zakon vjeruje te mi ... ostalo je smece
I Opera i Safari i Firefox su OK.... ali me je Chrome pozitivno impresionirao... brz, tih i efikasan =) Iako za ljude koji koriste plugine FF je definitivno najjjači...
opera majka... ne mogu zamisliti ništa bolje...
1. Obrisati Googleov spayware poznat kao Chrome browser. 2. U FIrefox instalirat addon Googlesharing proxy: http://www.googlesharing.net/ 3. Blokirati Googleove špijunske siteove u hosts file: http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.txt Instrukcije o postavljanju: http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm 4. Koristiti samo tražilicu https://duckduckgo.com/ Uživajte web bez Googleovog špijuniranja o tome koje novine čitate na internetu, koje forume posjećujete, itd...
Opera je Tito
Chrome je kopirao Operu... ofirno.
Samo Mozzila, jer ima toliko addona da se niko s tim ne moze mjeriti. Apsolutno za sve sto ti treba neko je napravio addon :)
A sto se to toliko prepucavate?...koristite sta hocete....vas izbor
Lako je vama kad samo surfate po interenetu ali da vam treba za poso pito bi vas da li je IE smece kako kazete za njega. IE sa svojim active-x je nezamjenjiv za poslovni svijet.
Opera ;)
Ja licno koristim Chrome. Jednostavna instalacija, kada ga otvorim ne moram se previse snalaziti oko suvisnih opcija.
Chrome je super, nekako je pregledan i brz, ali imam jednu zamjerku, i zašto sam još pri mozilli. Radio se o tome da preko mozille mogu skinuti video klip u flv formatu sa bilo koje stranice pomoću addon-a Download Helper. Ima još par addon programčića što mi trebaju pri surfanju, eh kad bi za chrome bilo nešto tako, mozilla bi bila history.
Za one koji ne vole Chrome a svidja im se platforma nek probaju njemacki SRWare Iron
sve zavisi od korisnika sta zeli, sve navedene sam koristio i meni najvise odgovara Opera. mada nije nikakv tajna da Google koristi Chrome kako da selektira korisnika i da im salje reklame u zavisnosti sta najvise otvarate preko Chrome. No danas i nije to toliko bitno kad ljudi svakakve pizdarije kace na Facebook.