Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E AKO JE OVO \"NAJGLEDANIJI\" KLIP NA YOUTUBE, ONDA SE JA POSEREM NA UKUS TIH SVIH 65 MILIONA LJUDI KOJI SU GA POGLEDALI!!! ;-) BOLJE VAM JE ZARAĐUJTE SEVAP I UPLATITE LJILJANI KRAJNC KOJU PARU DA ŽENA OZDRAVI!!! LJILJANA KRAJNC VEOMA LOŠE. NOVI POZIV ZA POMOĆ!!! Posljednja dva dana pogoršano je zdravstveno stanje Sarajke Ljiljanje Krajnc, koja se nalazi na liječenju u bolnici u Padovi. Radio Kameleon nastavlja akciju pomoći ovoj hrabroj ženi oboljeloj od bilijarne ciroze, te sve koje su u mogućnosti moli da uzmu učešće u njoj. U protivnom, Ljilji prijeti skidanje sa direktne liste za transplantaciju, čime će ovaj mladi život zasigurno biti izgubljen. U ovu svrhu otvoreni su i žiro računi u Raiffeisen banci na koje se može uplatiti novac za pomoć. ------------------------------ Račun banke je 1610000000000011. Za uplate u KM broj računa je 09000936028, Krajnc Ljiljana Instrukcija za plaćanja u korist fizičkih lica Na devizni račun (plaćanja iz inostranstva) Banka korisnika sredstava SWIFT ADRESA RZBABA2S RAIFFEISEN BANK DD SARAJEVO BOSNA HERCEGOVINA 1610000000000011 IBAN - BA 391 611 900 065 780 854 Devizni račun korisnika: 19000 657 808 Krajnc Ljiljana
http://www.youtube.com/watch?v=9_cAmT-BZUw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Da niste mozda pogresan klip stavili? Na ovom vasem stvarno nema nista interesantno!
mali je gigant...:D
Stvarno ja ovdje nevidim nista toliko da je interesantno i da je toliko smijesano neznam sta je ovom glupom narodu pa su toliko puta pogledali ovaj snimak,najobicnija glupost i nista vise,bolje je da su pogledali svi neke snimke iz zemlje gladnih pa da onda svi ti koji to pogledaju posalju po jedan euro i li dolar i nadam se da bih bilo i korisnije i srecnije.
Koji ste vi moroni i gadovi to je strasno.
Sto bas su fini ovi mali kopiljani hehe (mame im se najebem)
\" i pritom se zarazno smije\". Ko se ovdje zarazno smije???
ne vrijedi ovo tolikog broja pregleda.
ja gluposti majko mila.. pa st aje ovdje smijesno !?
Ne mislim na stranku, nego mislim na ovaj trenutak: Greska u tipkanju... Ispravno SADA
nije ovo glupost... sda će ih tražiti za snimanje reklama i svega ostalog što ide uz to... Oni će puniti đepove, a ti ćeš i dalje živiti u nadi:)
njesra
@ ruud Ti si glupan!
OOOJJJ GLUPOSTI