YouTube
0

"Charlie" pregledan 65 miliona puta

Sarajevo-x.com
Kućni video na kojem beba grize za prst svog malo starijeg brata i pritom se zarazno smije, postao je pravi hit na YouTube-u, nakon što je pregledan više od 65 miliona puta.

Ovaj clip, koji je snimljen da bi ga pogledala rodbina u inostranstvu, trenutno je 12. najpopularniji video ikad postavljen na ovu web stranicu.

Nazvan "Charlie Bit My Finger - Again", video je od dvogodišnjeg Charlieja i petogodišnjeg Harryja napravio prave male zvijezde. Prikazivan je i u TV emisijama u SAD-u, a fanove ima čak u Libanu i Belizeu.

Roditelji djece, Howard i Shelley Davies-Carr iz Buckinghamshirea na jugoistoku Engleske, priznali su da su oduševljeni popularnošću koju je video dosad stekao, a postavljen je u martu 2007. godine.

"Moji sinovi sad su skoro pa legende. Ljudi žele njihove autograme, to je ludo", kaže tata. "Prošlog avgusta imao je tek 20 pregleda dnevno. Bio sam šokiran kad je do Božića dostigao milion."

Dječaci snimljeni kamerom prilično su stidljivi i posrame se kad vide clip na televiziji, priznala je njihova majka koja je nedavno dobila i trećeg sina - Jaspera.