Rješenje za regije pogođene sušom
0
Australski dizajner izumio sistem koji vodu stvara iz zraka
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve ljude treba podsticati da rade dalje, zalosno je da neka kim kardasian i ostale drolje preko shupka zgrcu milione.
jel zato kod nas od danas VODA SKUPLJA ZA 25% ?!!!!!
tako mise cini da jedna osoba pise (prevodi) clanak, a skroz druga pise naslov clanak je manje vise ok, ali naslov - \"stvara\" vodu iz zraka, nigdje veze
To nije ništa novo. Stari fazon, nova budala. Američki su istraživači slične uređaje za kondenzaciju vlage iz vazduha napravili još davno. Ukoliko vlažnost vazduha postane bliska nuli, ova oprema je beskorisna.
E moji novinari... valjda su podzemne, a ne podvodne cijevi, da su podvodne ne bi ovo ni trebalo :)
E svaka ti čast ljudino!
sad če ga Mossad oteti
Napravi bolan za ljude u africi ....
Dizajner??? za usjeve u ŠUŠNIM regijama??? jel se salite ili nesto nije u redu sa vama?
\'ta će taj mali kengur....Džeko bi ga laco ko budalu...
WOW! Bravo, svaka čast! Genijalno!
Jadna ta buba. ;(
Kad bi ovdje izasao clanak sa naslovom \"Poceo trleci svijetski rat\", komentari bi bili tipa \"Haloooo novinar nije trleci, m.a.mu ti glupu, valjda treci\" Vozdra profesori...
Drago mi je da vidim da imamo dovoljan broj lektora za ulazak u Evropu. Kad cemo mi sta izmisljati, osim kafanskih kasnopivskih mozgovnih iscjedaka?
Jel dizajner potomstva vam nepismenog? ili je inovator? ccc
eto sarajlijee, umjesto da i vi nesto pocnete radit oko vode, vi se zalite sto je poskupila, treba bolan vodu izmislit