Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji nisu nikad koristili iPhone mogu pametovati kako je android bolji. iPhone je u rangu sa Nokiom 3310. Nema boljih telefona.
Ne možeš porediti iPhone i Android, možeš iOS i Android i slažem se da je nekome iOS bolji i da mu više odgovara, međutim i jedna i druga platforma imaju svoje prednosti i mane, tako da su ta prepucavanja neumjesna i bespotrebna. Koristio sam iPhone (i to više njih) i definitivno su dobri telefoni, međutim za moje potrebe Galaxy Note je kralj telefona.
Prosječno apple plati oko 40ak dolara za proizvodnju jednog iphone-a, a prodaju ih za užasno visoko cijene. A pritom nije to tako kvalitetna izrada niti OS kao što ljudi misle. Ali eto, ima jabuku na pozadini pa je cool...
Nista novo. To se odavno zna.
Naj vise trosi... trazenje mreze 3g,... 4g, i EDGE. Znaci, naj bolja je solucija da se samo koristi mreza na EDGE ili 3G. Dezaktivirati 4g, ako nije postojuca. Ali sada znati koja je naj oblja mreza : ULTRA, M:TEL, Eronet, ili Haloooooooo. :-)