Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ocekujete da se javi 100 000 korisnika iPhone 6 i 6+ Tek su ljudi poceli da ih koriste :) Sacekaj te 2-3 mjeseca da ih i ostali stave u dzep Pa ce bit extremno veliki broj prijavljenih.
Vecina se jos uvjek kurci sa iPhonom i drze ih u rukama. Kad ih stave u dzep bit ce problema :D
https://www.youtube.com/watch?v=Sr-lEnPwzAw
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je to dugo 15 cm, i savija mi se u pantolama? - iPhone 6
ja koliko isfrustriranih kompleksaša koji nemaju ni za kifle. hebo vas otac klošarski...
Zato je noki 3310 zakon za sve monitele :D
i zato si ti klošar
Jako rijedak slučaj no moze bit'bidne,znaci minus ko kuca namah na pocetku 😎
glupost hajde da je taj mobitel 300km, pa ima sansa da se uvije ali 1800 i da se uvije
Zamolio bih da se organizuje humanitarna akcija da se prikupe pare tako da mozemo kupiti ovim Androidovcima iPhone ili eventualno Nokiu Lumiu.
Ispravljam iPhone - POVOLJNO!!!
Javljaju iduci tjedan da ce temperature biti i preko 20 stupnjeva C pa reko da znate da mozete svoje plastikanere staviti u frizider da se ne istope.
hahaha kao da vec vidim oglase "Dajem dva savijena za jedan plastikaner"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ste hejteri ljubi vas vaš Tim Cook
Da ga saviješ oštro sje sigurno potrebna velika sila, ali se vjerovatno vremenom pojavi zaobljenje, što je jednako kao da si ga i skroz savio, kada je uređaj nepravilan. Ali nije to problem iPhone-a. Problem je što postoje drugi telefoni koji su duplo jeftiniji, a rade jednako kvalitetno i duplo više opcija imaju, a nemaju ni zaglupljujuća iTunes ograničenja koja ima iPhone.
Trebali su davat torbice uz plus verziju :p
Zamolio bih klix da promjeni SCITECH u APPLETECH ! I da jos da izvjestavate nas svakodnevno kako je zavrsio apple na wall streetu odnosno njujorskoj berzi..
U mene je prav :)
Appleov odgovor na svaki problem je "očito ga ne koristite pravilno"
neka te savitljive salju u Fojnicki reumal na fizikalne terapije xD