Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
das 2 milje i koristis ga za potpAle
I ovo kopiraju od Samsunga ?? Stvarno je previse !
Ako znas engleski onda mozes ispunjavati razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
centralno grijanje haha
hahahahaha😂
jos malo pa ko samsung :) nista dok ne ekplodira
Ja kao Samsung fan kazem da ovo nije original iphone. Na videu se jasno vidi da se mob topi, znaci u pitanju je plasticna kineska kopija.
Ubacila ga u toster.
Laze ba!
Neko zagrijavao Iphone na 1000 degree umjesto noza.
Nevazano, nudim stotinjak iPhone 7 po upola cijene !! Ono imam ih na zalihi.