Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
I ja od sutra pravim 'Praznu casu vina' (inspiraciju sam dobio od Tozovca) - kad god nagnes da se napijes, prevari te i ostanes trijezan... ... pa u vrazju mater, zar ima vece gluposti, i zar su ljudi jos toliko gluplji da padaju na ove gluposti. Uzmi kamen u ruku i drzi umjesto telefona...
Gdje se sim ubaciva?
Jos da mi je znati sta je Kiskstarter i bio bih sretan ko mali medo. Sigurno nije ono sto te kickne da startas. Ovo te mozda kiskne da startas.
hahahah ovo nesto podsjeca kao kad bebi das pipu, umjesto dojke. Vjerovatno ce i efekat biti isti, mozes je varati ali ne odviknuti.
U pravu si, ja se nakon toliko godina nisam odvikao od sise ;)
Nasao sam ja vise sisa a sada hvala Bogu imam kod zene dvije naljepse sise. Mada mi ih sin koji ima 4 mjesa ukrao :) Zato sam valjda i napisao komentar :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Još da možeš primati pozive i zvati, nikakve dodatne funkcije, ni SMS, ovo bi bilo genijalno. I naplaćivat ga 700-800$ naravno jer narod cijeni samo ono što je skupo, da se vidi da su platili, jeftino nitko neće.